kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije “Prijestolje od stakla” je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom “Kruna ponoći” Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

kruna ponoci 2D

Naslov knjige: Kruna ponoći
Autor: Sarah J. Mass
Godina izdanja: 2017.
Nakladnik: Fokus na hit d.o.o.
Uvez: meki
Broj stranica: 416
ISBN: 978-953-349-066-3
Jezik originala: engleski

Izdavač koji se proslavio “otkrićem” i dovođenjem jednog od najvećih književnih fenomena u Hrvatsku, a kasnije i nastavio s autorima sličnog žanra, ugodno je iznenadio kad je počeo izdavati i druge svjetske i kvalitetne autore izvan žanra svojih prvijenaca. Proslavili su se s “Pedest nijansi sive”, a kasnije izdali hit naslove autora Jo Nesbo, Nicholas Sparks, Guilaume Musso i drugih svjetski poznatih autora, nama tada nepoznatih. 

Nama ugodno iznenađenje je svakako uvođenje novog serijala iz fantastike pod nazivom “Prijestolje od stakla” koji se sastoji od 4 knjige. Osim prve knjige iz serijala istoimenog naslova “Prijestolje od stakla”, nedavno je izdan i nastavak “Kruna ponoći”. 

Kroz serijal pratimo Celaenu Sardothien, vrhunski izvježbanu ubojicu, kojoj je sudbina namijenila služiti kralju kojem se odupirala. Kao kraljev ubojica mora izvršavati njegove zadatke za dobrobit kraljevstva, ali postoje sile koje za nju imaju druge planove. Osim opasnih zadataka, dvorskih igara i politike, Celaena se nalazi rastrgana između simpatija dvojice muškaraca, prijatelja i naravno dvojice muškaraca s kojima se uopće ne bi smjela zbližavati.

A njezin život ovisi isključivo o njezinoj domišljatosti i izdržljivosti.

Novi fantasy serijal prožet je akcijom, magijom koja se polagano vraća u svijet, špijunskim igrama i romantikom. 

Dok čekate naše recenzije, više o knjigama možete saznati na stranicama izdavača www.fokusnahit.com.