HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

HP wizards unite Sredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

„Harry Potter: Wizards Unite“ je osmišljen unutar WB Games San Francisa i Niantica kojeg je u besmrtnike lansiralo stvaranje igre Pokémon Go. Samo izdavaštvo potpisuje tvrtka Portkey Games osnovana upravo zbog izdavanja igara povezanih s Čarobnjačkim svijetom J.K.Rowling.

Igra “Harry Potter: Wizard Unite” službeno je najavljena 8. studenog 2018., no tek je 14. potvrđeno da će izaći tijekom 2019. godine.

Od igre, naravno, puno očekujemo jer će nam, između ostalog, omogućiti da putem smartphone-a (Android i iOS) vidimo vlastito okruženje ispunjeno fantastičnim bićima i genijalnim iluzijama. Samo sudjelovanje u borbama, potragama, skupljanjima i prikupljanjima nephodnih sitnica zasigurno će mnogima predstavljati odličan način za bijeg iz svakodnevice i priuštiti osjećaj neograničenog uzbuđenja.

Predbilježbu možete ostavriti na ovome linku.