zvijer-u-njemu150U ožujku možete pročitati tri nova fantasy i povijesna romana: Bratstvo crnog bodeža: Zvijer u njemu J.R. Ward, Prosjak na vratima Talasse Ali te Imperator: Smrt kraljeva Conna Igguldena.

zvijer-u-njemu

U ožujku možete pročitati tri nova fantasy i povijesna romana: Bratstvo crnog bodeža: Zvijer u njemu J.R. WardProsjak na vratima Thalasse Ali te Imperator: Smrt kraljeva Conna Igguldena.

 

Treća knjiga serijala Bratstvo crnog bodeža – Zvijer u njemu je pred nama iako bi prema američkom originalu Lover Eternal trebala biti druga po redu (prvi roman Dark Lover podijeljen je na dva romana u izdanju Znanja: Noćni lov i Kraljica tame). Ovaj roman bavi se Rageom, ratnikom iz bratstva na kojeg je bačeno prokletsvo zvijeri – kad je pod velikim pritiskom preobražava se u zmaja koji mu je istetoviran na leđima. Drugi roman se bavi borbom Ragea sa “zvijeri u njemu”, a u toj borbi će mu pomoći ljudska žena Mary… Ako ste u dvojbi, pročitajte prvo poglavlje!

 

prosjak-pred-vratimaDrugi roman trilogije o viktorijanskoj Indiji zove se Prosjak pred vratima, a autorica Thalassa Ali vraća svoju glavnu junakinju Marianu u grad Lahore. Marina se mora odreći dječaka Sabura kojeg voli kao svoje vlastito dijete i razvrgnuti svoj brak sa Hassanom Ali Kanom dok oko nje bukte građanski i politički nemiri. Zadnji dio trilogije koji slijedi zove se Companions of Paradise, o kojem možete pročitati više na autoričinom web sajtu, a prije toga pročitajte isječak Prosjaka pred vratima.

 

imperator-smrt-kraljeva

 

 

 

Također drugi nastavak starorimskog povijesnog serijala Imperator: Smrt kraljeva, prati odrastanje Julija Cezara u mladog vojnika. Konkretno u ovom nastavku prati njegove vojne pustolovine u sjevernoj Africi kao i gušenje Spartakove pobune. Romani koji nas očekuju su: The Fields of Swords i The Gods of War. Pročitajte prvo poglavlje romana Smrt kraljeva te posjetite stranicu autora Conna Igguldena.