XCOMbdcOko 2K Marinovog XCOM shootera dugo su kružile razne špekulacije otkako su službene informacije presahnule uslijed najave i izdavanja Firaxisovog XCOM Enemy Unknowna. Sada je konačno otkriveno kako je shooter još uvijek u igri, dapače ugledat će svjetlo dana 20. kolovoza kao The Bureau: XCOM Declassified.

Oko 2K Marinovog XCOM shootera dugo su kružile razne špekulacije otkako su službene informacije presahnule uslijed najave i izdavanja Firaxisovog XCOM Enemy Unknowna. Sada je konačno otkriveno kako je shooter još uvijek u igri, dapače ugledat će svjetlo dana 20. kolovoza kao The Bureau: XCOM Declassified.

The Bureau: XCOM Declassified je taktički third-person shooter smješten u 60-e godine prošlog stoljeća. Konkretne informacije o gameplayu su šture te se tako jedino spominje “Battle Focus” sposobnost glavnog lika Williama Cartera, no što to zapravo jest i kako će sama igra izgledati, još nije poznato. No vrlo je zanimljiva informacija kako će jedna od glavnih zadaća XCOM-a u ovom susretu s alienima biti zataškavanje njihovog postojanja kako bi se spriječila globalna panika. Iako ne prikazuje samu igru, live-action gameplay mogao bi više nego adekvatno dočaravati njenu atmosferu i duh.