screenshot1U prodaju je pušten MMORPG Gods and Heroes: Rome Rising. Započeo je s razvojem još 2005. pod Perpetual Entertainmentom, ali zbog bankrota u 2007. igra se smatrala propalom. No kada je Heatwave Interactive 2010. došao na scenu, obnovio je nade u ovaj MMO i rezultat toga je pred nama.

screenshot1

Protekli petak u prodaju je pušten MMORPG Gods and Heroes: Rome Rising. Započeo je s razvojem još 2005. pod Perpetual Entertainmentom, ali zbog bankrota u 2007. igra se smatrala propalom. No kada je Heatwave Interactive 2010. došao na scenu, obnovio je nade u ovaj MMO i rezultat toga je pred nama.

Radnja Gods & Heroesa odvija se u antičkom Rimu. Svaki igrač započinje kao polubog i heroj koji se mora suočiti s neprijateljem čiji je cilj srušiti carstvo. Osim standardnih karakteristika MMORPG-ova, ova igra uvodi i neke jedinstvene sustave.  Minion System tako omogućuje igraču kreiranje, unapređivanje i zapovijedanje vlastitom grupom sljedbenika, od kojih svaki ima jedinstvene sposobnosti i prednosti, dok Massive Estate System igraču daje veliki komad zemlje na raspolaganje. Na njemu je potrebno ponovno sagraditi građevine koje su neprijatelji srušili kako bi igrači povećali vojsku miniona i vratili prijašnju slavu.

Igra se prodaje po cijeni od oko 50 američkih dolara, odnosno 30 američkih dolara za elektroničnu verziju. Više informacija možete pronaći na službenoj stranici.

screenshot2