marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone “Daredevila”. “Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu” – izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell’s Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje… nadamo se.

marvels daredevil

Mali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone “Daredevila”. “Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu” – izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell’s Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje… nadamo se.

“Daredevil” je krenuo 2015. u produkciji Netflixa i već tada je dobio 3 Emmy 2015 nominacije.

Priča prati mladog odvjetnika Matt Murdocka koji je odrastao i preživio u jednoj od najopasnijih četvrti New Yorka poznatijom kao Hell’s Kitchen.

Kao dječak je preživio nesreću koja ga je oslijepila. Ali zato, uz pomoć trenera Sticka (koji je isto slijep), on nauči razvijati druga osjetila, kao i kako se boriti, a sve s ciljem da jednog dana krene u borbu protiv zla. Međutim Matt odluči svoje vještine posvetiti sugrađanima svoje četvrti štiteći i braneći ih od svakodnevnih opasnosti i ubrzo postane poznao kao “Devil of Hell’s Kitchen”.

Ono što je “Daredevil” seriju istaknulo su bile scene borbi. Za razliku od uobičajenih borbi ovdje vidimo i junaka i protivnika kako se zaista umaraju, šaketaju i da ne postoji “jedan udarac ruši” pravilo. Da se ne radi o stripovskom super junaku mogli bismo reći da su i “realne”, svakako realnije od većine drugih. Izvrsna gluma, casting, scenarij i kostimi su ono što je seriju “Daredevil” podignulo na vrh ljestvice gledanosti i stvorilo ljubitelje u svijetu.

U listopadu 2018. Netflix je pustio 3. sezonu serije i baš kad smo se ponadali kako će biti i nastavaka stigla je objava koja je sve razočarala.

Ali možda nada postoji da ćemo Daredevila vidjeti negdje drugdje, a možemo se samo nadati da će biti u barem sličnom, ako ne i istom izdanju jer Netflix je između ostaloga izjavio i ovo: “Dok je serija na Netflixu završila, tri postojeće sezone će ostati još dugo godina, dok će lik Daredevila živjeti u budućim projektima Marvela.” A budući projekti bi možda mogli završiti na Disney+.