Brave-drugi_trailerDonosimo vam tri trailera o jednako toliko princeza-junakinja. Dvije od njih su potpuno različite Snjeguljuce, a treća je nova Pixarova junakinja Merida.

snow-white-braveDonosimo vam tri trailera o jednako toliko princeza-junakinja. Dvije od njih su potpuno različite Snjeguljuce, a treća je nova Pixarova junakinja Merida.

Mirror, Mirror je fantastična komedija o Snjeguljici (Lily Collins) s naglaskom na njenu maćehu zlu vješticu (Julia Roberts) i njenu frustraciju starenjem. Film režira Tarsem Singh čije Besmrtnike trenutno možete gledati u kinima.

    

 

Brave je prva Pixarova bajka, a govori nam priču o škotskoj princezi Meridi (Kelly Macdonald) koja se pred starješinama želi dokazati kao sposobna ratnica. Njen plan se izjalovi, a sporazum koji je napravila sa starom vješticom spusti kletvu na cijelu zemlju.

 

Snow White & the Huntsman je fantastično pustolovni film sa motivima Snjeguljice. Redateljski prvijenac Ruperta Sandersa sa Kristen Stewart u ulozi Snjeguljice koju lovac (Chris Hemsworth) treba odvesti u šumu i ubiti da kraljica (Charlize Theron) naslijedi prijestolje.