nocni-lov150

U siječnju se možete zabaviti novim romanima iz Znanja, vampirskim Noćnim lovom J.R. Ward te povijesnim romanom Dragulj Indije Thalasse Ali.

nocni-lov250

U siječnju se možete zabaviti novim romanima iz Znanja, vampirskim Noćnim lovom J.R. Ward te povijesnim romanom Dragulj Indije Thalasse Ali.

Noćni lov prva je knjiga serijala Bratstvo crnog bodeža autorice J.R.Ward (pravim imenom Jessica Rowley Pell Bird – pod imenom Jessica Bird piše romantične romane, a kao J.R.Ward piše u paranormal romance žanru). Svaki od nastavaka serijala govorio o jednom od članova bratstva, a do sada ih je objavljeno čak devet. 

Radnja ovog romana govori o Warthu – najbitnijem članu bratstva, jedinom preostalom čistokrvnom vampiru poznatom kao Slijepi kralj. Kako je vođa bratstva ubijen, Warthova je dužnost zauzeti njegovo mjesto u svijetu vampira, ali i pomoći njegovoj kćeri u Preobražaju. Kada Beth Randall novinarski poziv dovede na trag priče o ubojstvu u eksploziji auto-bombe, ona ni ne sluti kako će joj se život vrlo brzo u potpunosti promijeniti. 

dragulj-indije250Prvo poglavlje možete pročitati na ovaj klik miša, a autoričina službena stranica je ovdje

Dragulj Indije, prvi dio trilogije o viktorijanskoj Indiji, priča je o dvadesetogodišnjoj Mariani Givens poslanoj u Indiju kako bi pronašla prikladnog muža. Putuje kao prevoditeljica u pratnji britanskog generalnog guvernera lorda Aucklanda. Iako ne pronalazi muža, zaljubljuje se Indiju: slonove, prostranstvo i divljinu, okus egzotične hrane i tajanstvenog učitelja starosjedilačkih običaja i jezika. Lord Auckland mora stvoriti savez s maharadžom Ranjitom Singhom koji bi stavio Afganistan pod kontrolu Britanaca, ali dok on pregovara o ovom ključnom primirju, Mariana je uvučena u urotu oko djeteta Saboora za koje maharadža vjeruje da posjeduje posebne moći. 

Prvo poglavlje dostupno je na sljedećoj stranici, a pogledajte i službenu stranicu autorice.