forest 1080pPred nekoliko sati na Almost Humanovom development blogu objavljen je prvi službeni screenshot njihove nadolazeće igre Legend of Grimrock 2.

forest 1080p

Pred nekoliko sati na Almost Humanovom development blogu objavljen je prvi službeni screenshot njihove nadolazeće igre Legend of Grimrock 2.

Stvar koja odmah upada u oči jest činjenica da će se barem dio novog Grimrocka odvijati ne pod zemljom u uskim hodnicima već u otvorenom prostoru na površini. U kojem konkretno smjeru Legend of Grimrock 2 točno kroči, ekipa iz Almost Humana ne želi još otkriti, iako su nas prije nekoliko dana nemilosrdno vabili s dvije ideje od koje su odustali. Prva je naime bila Grimrogue iliti roguelike dungeon-crawling Grimrock, a druga je čini se bila nešto slično starim Might & Magic igrama smještena u Grimrockov setting. Nažalost, nisu bili zadovoljni određenim problemima s obje te ideje pa su krenuli u trećem smjeru za kojeg tvrde da su se definitivno odlučili. Kako će on točno izgledati, morat ćemo pričekati neki od nadolazećih postova na njihovom blogu (tile-based movement ipak ostaje, definitivno).