psychoIz Gearboxa su na upravo proteklom PAX Eastu objavili kako će 2. travnja izdati novi DLC za Borderlands 2 koji će podići level cap i uvesti novu razinu oružja.

psycho

Iz Gearboxa su na upravo proteklom PAX Eastu objavili kako će 2. travnja izdati novi DLC za Borderlands 2 koji će podići level cap i uvesti novu razinu oružja.

Maksimalni level za likove tako će postati 61, što će biti besplatno svim vlasnicima Season Passa no ostale će koštati 4.99 američka dolara. U to je također uključena i nova razina oružja – Pearlescent, već ranije poznata iz prvog Borderlandsa. Na isti dan će također biti omogućena i nova težina igranja, Ultimate Vault Hunter’s Mode koja će biti dostupna svima koji su prešli True Vault Hunter Mode i dosegli 50. level. Za razliku od level increasea ova novost biti će svima besplatna.

Osim toga, najavljen je i šesti playable character: Krieg. Baziran je na Psycho banditima i orijentiran ka visoko rizičnom ponašanju – ulijetanju u gomile protivnika, pa će njegovi skill treejevi (Bloodlust, Mania i Hellborn) nagrađivati neprekidnu koljažu i primanje damagea. Kako ipak ne bi bilo toliko lako zaginuti s njim, gearboxovci su mu za action skill dodijelili Blood Axe Rampage koji mu omogućuje healanje za svaki kill. Kada će Krieg biti dostupan, još nije poznato, ali je zato poznato da ćete za njega morati izdvojiti 9.99 američkih dolara čak i ako imate Season Pass.

krieg