hellbug1-fullJučer su za javnost otvoreni serveri Defiancea, novog third-person shooter MMO-a Trion Worldsa, studija prethodno poznatog po MMORPG-u Rift.

Jučer su za javnost otvoreni serveri Defiancea, novog third-person shooter MMO-a Trion Worldsa, studija prethodno poznatog po MMORPG-u Rift.

Defiance je smješten u relativno blisku budućnosti nakon apokaliptičnih događaja koji su rezultirali promjenom lica Zemlje te njeno nastanjivanje nekolicinom vanzemaljskih rasa. Igrači poprimaju uloge tzv. Ark Huntera, lovaca na vanzemaljsku tehnologiju (što cilj igre čini prilično jasnim), a sama igra smještena je u okolicu Los Angelesa. Kao i još neke igre na tržištu, Defiance se diči classless sustavom razvoja likova, ogromnim otvorenim svijetom, dinamičkim eventovima koje se prilagođavaju broju prisutnih igrača, obiljem oružja i sustavom za prilagođavanje istog, itd. No za razliku od Defiancea, niti jedna druga igra ne može se pohvaliti kako je uparena s televizijskom serijom s čijom se radnjom isprepliće. Kako će to izgledati, morat ćemo pričekati barem do 15. ovog mjeseca jer će se tek tada prikazati prva epizoda serije.

U međuvremenu, Defiance slijedi sve popularniji buy to play model. Pretplate nema, no obećani su DLC-ovi koji će se dodatno naplaćivati (tu nam se nudi season pass koji po jeftinijoj cijeni obuhvaća određenu količinu dotičnih) i naravno nezaobilazne kozmetičke mikrotransakcije.