box_art_100Danas je u Americi u prodaju pušten DC Universe Online, dugoočekivani Sonyev superherojski MMO za Windowse i PS3 smješten u univerzum DC Comicsa. Igrači će tako imati priliku preuzeti uloge novih heroja ali i zločinaca pod mentorstvom ikona poput Supermana, Batmana, Lex Luthora ili Jokera te postati dio najstarijeg superherojskog settinga.

box_art_250Danas je u Americi u prodaju pušten DC Universe Online, dugoočekivani Sonyev superherojski MMO za Windowse i PS3 smješten u univerzum DC Comicsa. Igrači će tako imati priliku preuzeti uloge novih heroja ali i zločinaca pod mentorstvom ikona poput Supermana, Batmana, Lex Luthora ili Jokera te postati dio najstarijeg superherojskog settinga.

Priča se temelji na Lex Luthorovom povratku iz budućnosti u sadašnjost pri čemu je sa sobom donio i u Zemljinu atmosferu ispustio mnoštvo nanobota sa svrhom da u ljudima potaknu razvoj supermoći, a sve to kako bi spasio svijet od Brainiacovog porobljavanja u budućnost (to naravno čini, po običaju za njega, iz potpuno altruističkih razloga).

Što se samog gameplaya tiče, DC Universe Online nudi širok spektar PVE aktivnosti koje se većinom održavaju u otvorenom svijetu kojega dijele i heroji i zločinci, a sadržaj je uglavnom dinamički generiran. Također je na raspolaganju i više vrsta PVP-a, od sukoba u otvorenom svijetu preko instanciranih raidova do posebnih instanci u kojima igrači preuzimaju uloge glavne DC-ove postave umjesto svojih likova.