tabletopdaylogoPod pokroviteljstvom TableTop emisije Geek & Sundry YouTube kanala, sutra se diljem svijeta održava TableTop Day – manifestacija usmjerena na popularizaciju društvenih igara i zbližavanje njihovih fanova.

tabletopdaylogo

Pod pokroviteljstvom TableTop emisije Geek & Sundry YouTube kanala, sutra se diljem svijeta održava TableTop Day – manifestacija usmjerena na popularizaciju društvenih igara i zbližavanje njihovih fanova.

U sklopu TableTop Daya održavaju se gaming eventovi u trgovinama igrama, klubovima, knjižnicama i ostalim okupljalištima s jednostavnim ciljem – da se što više igra. Ekipu iza emisije (Felicia Day, Wil Wheaton i ostali) na organizaciju ovog događaja potaknuo je masovan pozitivni feedback kojeg su dobili od gledatelja te su im se ovim putem odlučili odužiti. Datum 30. ožujak (ako ste se npr. pitali zašto se ovo održava dan prije Uskrsa) odabran je zbog toga što je to također prvi rođendan TableTop emisije te će ona sutra biti online čitav dan.

Na svu sreću, ovo nije još jedan od onih globalnih događaja koji zaobilazi Lijepu našu, barem ako ste u blizini Zagreba. Naime, i zagrebačka trgovina Carta Magica će sudjelovati, stoga navratite između 9 i 21 te navalite na igre!