MacanovaMuionicaSjajnu vijest prenosi društvo za znanstvenu fantastiku SFERA: uskoro počinje 5. revizija fantastične (m)učionice u režiji kultnog stripaša i SF autora, Darka Macana. Održavat će se svakog drugog utorka od 12. listopada 2010. do ožujka 2011.

 

MacanovaMuionica

 

Sjajnu vijest prenosi društvo za znanstvenu fantastiku SFERA, uskoro počinje 5. revizija fantastične (m)učionice u režiji kultnog stripaša i SF autora, Darka Macana. Održavat će se svakog drugog utorka od 12. listopada 2010. do ožujka 2011.

Sve zainteresirane pozivamo na prvi sat koji će biti održan u zamjenskim prostorijama SFere (Aleja pomoraca 17, Siget, Novi Zagreb) 12.10. u 21:00. Vrijedi znati da broj polaznika nije ograničen, a cijena po prvi put neće biti fiksna, nego ovisna o pohađanju pojedinačnih radionica. 

Kako su učesnicima krila mašte potpuno raspuštena, tako i Darko najavljuje nove radne pobjede počevši s analiziranjem i kritikama priča koje sami donosite. Priče možete slati unaprijed na radionica@sfera.hr. Osim analiza i instant-vježbi za sve polaznike, na radionicama će povremeno gostovati žanrovski pisci.{jcomments on}