legend_guardians-1 U našem novom nagradnom natječaju “Majice, kape, uzmite dok ima!” iliti “Legenda o čuvarima” došlo je do krivo shvaćenog pitanja pa smo ga odlučili pojasniti ovim putem. U pitanju nije navedeno o kojem filmu se radi jer se smatra kako se to može zaključiti iz teksta nagradnog natječaja, međutim to smo odlučili promjeniti kako ne bi bilo zabune. Tako da prošireno nagradno pitanje glasi:

“Kako se zovu dva glavna lika (brata) iz filma ‘Legenda o čuvarima'”?

 

legend_guardiansU našem novom nagradnom natječaju “Majice, kape, uzmite dok ima!” iliti “Legenda o čuvarima” došlo je do krivo shvaćenog pitanja pa smo ga odlučili pojasniti ovim putem. U pitanju nije navedeno o kojem filmu se radi jer se smatra kako se to može zaključiti iz teksta nagradnog natječaja, međutim to smo odlučili promjeniti kako ne bi bilo zabune. Tako da prošireno nagradno pitanje glasi:

 

“Kako se zovu dva glavna lika (brata) iz filma ‘Legenda o čuvarima'”?

Ukoliko ste slali odgovore koji se nisu odnosili na navedeni film (op.ur. Legenda o čuvarima – da ne bi bilo…), dajemo vam priliku da to ispravite. Svoje odgovore (točne nadamo se) šaljite i dalje po istim pravilima kao što je navedeno u nagradnom natječaju.