wfrp_gmtoolkit_dicepack.pngJedan od najčešćih prigovora na Fantasy Flight Gamesovu novu ediciju Warhammer Fantasy Roleplaya bio je nedostatak kockica, s obzirom da igra koristi posebne kockice a u boxed setu je uz samu igru došao svega jedan set. Iz FFG-a su ubrzo obećali mogućnost odvojene kupnje kockica, a to je od sada moguće putem WFRP Dice Accessory Packa.

wfrp_gmtoolkit_dicepack.pngJedan od najčešćih prigovora na Fantasy Flight Gamesovu novu ediciju Warhammer Fantasy Roleplaya bio je nedostatak kockica, s obzirom da igra koristi posebne kockice a u boxed setu je uz samu igru došao svega jedan set. Iz FFG-a su ubrzo obećali mogućnost odvojene kupnje kockica, a to je od sada moguće putem WFRP Dice Accessory Packa. Pack sadrži putpuni set custom kockica potrebnih za igru za jednog igrača, a prodajna cijena je oko 12 američkih dolara.

FFG su za također najavili i Game Master’s Toolkit – boxed set sličan već objavljenom Player’s Toolkitu koji sadrži različita pomagala za GM-a. U njemu se nalaze novi creature tokeni, location/item karte i slično, te knjižica na 48 strana sa savijetima i vodičima za GM-a, idejama i templatima za avanture itd. Naravno, tu je i GM screen koji na vanjskoj strani ima atraktivnu ilustraciju a na unutarnjoj razne tablice i ostale informacije za vođenje igre. Prodajna cijena ovog toolkita biti će oko 30 američkih dolara.