war_100Početkom mjeseca za Shadowrun su u prodaju pušteni novi sourcebookovi War! i MilSpecTech, a također su najavljena dva nova naslova: Conspiracy Theories i Corporate Intrigue.

war_250Početkom mjeseca za Shadowrun su u prodaju pušteni novi sourcebookovi War! i MilSpecTech, a također su najavljena dva nova naslova: Conspiracy Theories i Corporate Intrigue.

War! je sourcebook koji donosi mnoštvo informacija za igranje u ratnom okruženju. Fokus je naravno na sabotaži, špijuniranju i akcijama malih jedinicama, a pored savjeta za tretiranje ratnih operacija tu je i mnoštvo nove opreme. Da ne bi sve ostalo na teoretiziranju, knjiga sadrži i ratni setting baziran na sukobu nacija Aztlana i Amazonie. Prodajna cijena tiskane verzije je oko trideset američkih dolara, dok je PDF verzija desetak dolara jeftinija.

MilSpecTech je PDF-only dodatak namijenjen svima kojima osobno naoružanje nije dovoljno. Radi se o katalogu vojnih vozila (za zemlju, zrak i vodu) i odgovarajućeg naoružanja koji ide ruku pod ruku sa Warom ali i zasebno. Prodajna cijena je osam američkih dolara.

milspectech_250Conspiracy Theories je novonajavljeni plot book koji kombinira elemente priče iz sourcebookova War!, Spy Games i Dawn of The Artifacts serije. Sadrži mnoštvo ideja i teorija o tome što se zaista događa iza scena – informacije koje svaki shadowrunner koji imalo drži do sebe mora znati ako želi preživjeti. Naravno, ovaj dodatak je primarno namijenjen GM-ovima te bi bilo najbolje kada bi informacije iz njega do igrača dolazile na kapaljku, ako uopće.

Corporate Intrigue je još jedan nadolazeći plot book a orijentiran je na ideje za avanture vezane uz megakorporacije koje vladaju svijetom Shadowruna. Nastavljajući se na Corporate Guide, Corporate Intrigue sadrži pozadinske informacije o korporacijama, detalje o raznim lokacijama, NPC-ovima i ostali korisnim elementima potrebnima za vođenje kampanja temeljenih na “suradnji” sa korporacijama.