pathfinder_ultimate_magic_100.jpg U svega dva dana, dva renomirana izdavača objavila su otvaranje playtestova za svoje nadolazeće proizvode. Tako vas Paizo poziva da isprobate UltimateMagic sourcebook za Pathfinder RPG, a Green Ronin drugi core set za Dragon Age RPG.

pathfinder_ultimate_magic_250.jpgU svega dva dana, dva renomirana izdavača objavila su otvaranje playtestova za svoje nadolazeće proizvode. Tako vas Paizo poziva da isprobate Ultimate MagicPathfinder RPG, a Green Ronin sourcebook za drugi core set za Dragon Age RPG.

Ultimate Magic uvest će obilje novog materijala u Pathfinder RPG, a playtest počinje isprobavanjem nove core klase – Magusa. Playtest dokument možete pronaći ovdje, a svoje dojmove možete podijeliti na Paizovom playtest forumu. Ovaj dio playtesta traje do 4. listopada, a nakon toga slijedi playtest novoga Words of Power sustava za castanje magija.

Dragon Age RPG Set 2 povećat će najviši dostupni level likova sa 6 na 10. U Green Roninu žale što Set 2 već nije izdan (jer su igrači prvim setom ograničeni na level 5), a kao djelomičnu kompenzaciju nude mogućnost napredovanja likova do desetog levela uz pomoć playtest dokumenata za Set 2 koji sadrži većinu mehaničkih elemenata iz seta. Možete ga pronaći ovdje, a u njemu se također nalaze i upute za sudjelovanje u samom playtestu koji traje do 17. listopada.