black_bag_jobsKrajem prošlog mjeseca u izdanju Cubiclea 7 svjetlo dana ugledala su tri nova RPG naslova: Black Bag Jobs za Laundry RPG, Zeeks: Psionics in 2088 za Interface Zero i QUERP Player’s Companion za QUERP.

Krajem prošlog mjeseca u izdanju Cubiclea 7 svjetlo dana ugledala su tri nova RPG naslova: Black Bag Jobs za Laundry RPG, Zeeks: Psionics in 2088 za Interface Zero i QUERP Player’s Companion za QUERP.

black_bag_jobsThe Laundry RPG temeljen je na Laundry Files seriji novela spisatelja Charlesa Strossa. Laundry Files su pak moderan pogled na Cthulhu mythos H. P. Lovecrafta, te je tako Laundry RPG temeljen na Chaosiumovom Call of Cthulhu RPG-u odnosno BRP-u. Black Bag Jobs je kolekcija od šest avantura za Laundry RPG u kojima ćete otkriti istinu o društvenim mrežama, kako načiniti oružje od shoggotha, tajne menadžmenta neumirućih svećenika i još mnogo toga.

zeeksZeeks: Psionics in 2088 je sourcebook za Interface Zero, cyberpunk RPG temeljen na Savage Worlds pravilima. Kao što se da zaključiti iz naslova, bavi se psionicima u settingu. Sadrži mnoštvo informacija o njihovom mjestu u svijetu, pravila za stvaranje psioničkih likova, novi psionički sustav za Savage Worlds, dvije gotove avanture, kolekciju NPC-a saveznika i protivnika, itd.

players_companionI na kraju, QUERP Player’s Companion donosi nove opcije za stvaranje likova u QUERP-u, Quick and Easy Roleplayingu. Među ostalim, donosi nove tipove likova poput Necromancera, Alchemista ili Templara, pravila za igranje non-human likova, nove spellove, special abilitye, avanturističku opremu itd.