trail_of_cthulhu.pngPelgrane Press izdali su dva nova sourcebooka za nagrađivani roleplaying game Trail of Cthulhu. Rađen po Chaosiumovoj licenci i smješten u tridesete godine prošlog stoljeća, ovaj rpg koristi Gumshoe sistem te je fokusiran na istraživanje i traganje za tajnama Mythosa. Nudi dvije vrste igre: Pulp i Purist koji se razlikuju po razini heroizma – prvi je u stilu Indiane Jonesa ili djela Roberta E. Howarda, dok se drugi bavi običnim ljudima uhvaćenima u koštac s Mythosom.

Rough Magicks je sourcebook za magiju iz pera Kenneth Hitea (koji je također urednik ove igre). Donosi mračne tajne lovecraftovske magije koje će stajati života više od jednog istražitelja. Oni koji se odluče na korištenje njenih darova moraju biti na oprezu kako i sami ne bi postali žrtve.

Arkham Detective Tales je adventure book koji sadrži četiri misteriozna scenarija za Trail of Cthulhu. Igrači poprimaju uloge provoditelja zakona i njihovih civilnih suradnika, no pitanje je hoće li im njihov autoritet i resursi pomoći.