gurps_vorkosigan.jpgVeć smo nekoliko puta pisali o Vorkosigan Saga Sourcebook and Roleplaying Game iz Steve Jackson Games i svaki smo puta najavljivali novi, odgođeni datum izdavanja. No najviše puta odgađana, ali po najavama izdavača možda i najpotpunija GURPS knjiga ikada konačno je gotova! PDF verzija bit će dostupna s e23.sjgames.com kasnije tijekom dana, dok će papirnata, full-color hardcover verzija biti dostupna u listopadu.

The Vorkosigan Saga Sourcebook and Roleplaying Game donosi sve što je potrebno kako biste se uključili u avanture smještene u Vorkosigan univerzum iz pera Lois McMaster Bujold, pogonjeno GURPS-om. Bez obzira na to jeste li Milesov obožavatelj ili ga tek želite upoznati, ova je knjiga za vas. Sadrži povijest settinga, opise mnogih planeta, informacije o istaknutim likovima, bilješke o tehnologiji, ideje za avanture, te adaptaciju GURPS Spaceships sistema za izradu svemirskih brodova posebno prilagođenu settingu (i naravno, gotove statistike nekolicine brodova).

Prodajna cijena hardcover verzije bit će oko 40 američkih dolara, a cijena PDF verzije bit će poznata u trenutku objavljivanja.