the_celestial_empire_100Ljubitelje povijesno utemeljenih roleplay avantura zasigurno će razveseliti novogodišnje vijesti iz Cubicle 7 Entertainmenta. Naime, od prošlog tjedna u njihovoj ponudi se našao The Celestial Empire, setting namijenjen za Chaosiumov Basic Roleplay sustav smješten u staru Kinu.

the_celestial_empire_250Ljubitelje povijesno utemeljenih roleplay avantura zasigurno će razveseliti novogodišnje vijesti iz Cubicle 7 Entertainmenta. Naime, od prošlog tjedna u njihovoj ponudi se našao The Celestial Empire, setting namijenjen za Chaosiumov Basic Roleplay sustav smješten u staru Kinu.

The Celestial Empire setting temelji se na povijesno točnim podacima o Kineskom Carstvu, približavajući time igračima gotovo autentični doživljaj minulih vremena Dalekog istoka. Kažemo gotovo autentični, jer se uz “stvarne” elemente stare Kine igrači susreću i sa onima koji svoje korijene vuku iz starih istočnjačkih legendi. Nadodajmo tome još i opcije putovanja na neistraženi zapad, misterije sa druge strane mora te razrađenu uvodnu avanturu i pred vama stoji knjiga sa povijesno utemeljenim settingom koji ne mora biti nimalo dosadan ni suhoparan.

Prodajna cijena The Celestial Empirea je oko 30 američkih dolara.