awful_green_thing_100Steve Jackson Games sredinom proteklog mjeseca najavili su izdavanje nove edicije boardgame klasika The Awful Green Things From Outer Space. Za one koji s ovom igrom nisu upoznati, riječ je o igri za dva igrača u kojoj jedan kontrolira posadu svemirskog broda Znutar, a drugi kontrolira naslovna zelena čudovišta.

awful_green_things_from_outer_space_250Steve Jackson Games sredinom proteklog mjeseca najavili su izdavanje nove edicije boardgame klasika The Awful Green Things From Outer Space. Za one koji s ovom igrom nisu upoznati, riječ je o igri za dva igrača u kojoj jedan kontrolira posadu svemirskog broda Znutar, a drugi kontrolira naslovna zelena čudovišta.

Afwul Green Things nastoje proždrijeti kompletnu posadu broda te je njima pak cilj preživjeti uz pomoć improviziranih oružja koja im dopadnu pod ruku kao što su protupožarni aparati, biljarski štapovi, limenke Zgwortza i sl. No caka je da se efekt pojedinog oružja na Awful Green Thingse nikada ne zna prije nego ga se upotrijebi po prvi put.

Oprema uključuje igraču ploču, 5 zelenih kocaka, rulebook u boji, countere za posadu, zelena čudovišta i razne iteme te nova dodatna pravila i ekspanziju Outside the Znutar za borbu na samoj površini broda. Prodajna cijena će biti otprilike 25 američkih dolara.