sjg.gif Steve Jackson Games objavili su svoja nova izdanja za kolovoz koji će uglavnom biti u znaku Munchkina. To su MunchkinCthulhu 4: Crazed Caverns, +6 Bag O’ Munchkind6, MunchkinBoxes of Holding i Revolution!The Palace. sjg.gifSteve Jackson Games objavili su svoja nova izdanja za kolovoz koji će uglavnom biti u znaku Munchkina. To su Munchkin Cthulhu 4: Crazed Caverns, +6 Bag O’ Munchkin d6, Munchkin Boxes of Holding i Revolution! The Palace.

munchkin_cthulhu_4_150.jpgMunchkin Cthulhu 4: Crazed Caverns treća je po redu ekspanzija za Munchkin Cthulhu. Rađena je po uzoru na Munchkin 6: Demented Dungeons te sadrži 20 dungeon karata i 16 portal karata za putovanje kroz dungeone. Ako niste upoznati s mehanikom dungeon karata uvedenom u Deeper Dungeonsima, radi se o kartama dvostruke veličine koje jednom nakon što budu uvedene u igru pomoću portal karata na specifičan način tj. određenim efektom utječu na sve igrače (npr. svi igrači imaju -3 te se smatraju elfovima). Prodajna cijena bit će oko 11 američkih dolara.

munchkin_d6_100.jpg+6 Bag O’ Munchkin d6 je vrećica koja sadrži šest d6 kocaka. Naravno, s obzirom na to da se radi o Munchkin kockama, umjesto jedinice imaju znak glave Munchkina. Prodajna cijena bit će oko 5 američkih dolara.

munchkin_boxes_of_holding_250.jpgMunchkin Boxes of Holding dvije su kutije za spremanje Munchkin karata. Izrađene su od čvrstog kartona, a u svaku stane po 500 Munchkin karata. Jedna kutija je za spremanje door karata, dok je druga za spremanje treasure karata. A uz kutije dolaze i dvije nove Munchkin karte koje se ne mogu nabaviti nigdje drugdje. Prodajna cijena bit će oko 10 američkih dolara.

revolution_the_palace_250.jpgRevolution! The Palace prva je ekspanzija za igru na ploči Revolution. Originalna igra podržavala je do četiri igrača, a ekspanzija omogućuje igru za još dva, dakle ukupno za šest igrača. Pored toga, uvodi novo područje u igru: palaču čija kontrola donosi 55 supporta na kraju igre. U sklopu palače nalazi se i stražarnica, posebno mjesto za influence kockicu čiji vlasnik postaje imun na efekte špijuna i apotekara. Uvedena su i četiri nova lika za čiju lojalnost se može nadmetati – Viceroy, Messenger, Mayor i Constable, svaki sa svojim specifičnim efektima. Prodajna cijena bit će oko 25 američkih dolara.