6th world almanacCatalyst Game Labs danas su u prodaju pustili Sixth World Almanac, worldbook za četvrtu ediciju Shadowruna koji donosi najpotpuniji pregled svijeta Shadowruna do sada. Osim toga, za listopad su najavili dva naslova za BattleTech: Technical Readout: 3085 i Record Sheets: 3085.

shadowrun_6th_world_almanac_250Catalyst Game Labs danas su u prodaju pustili Sixth World Almanac, worldbook za četvrtu ediciju Shadowruna koji donosi najpotpuniji pregled svijeta Shadowruna do sada. Osim toga, za listopad su najavili dva naslova za BattleTech: Technical Readout: 3085 i Record Sheets: 3085.

Sixth World Almanac donosi iscrpan geografski i povijesni pregled Sixth Worlda, svijeta Shadowruna. Između ostalog, u njemu se nalazi detaljan timeline settinga, opisi četrdesetak značajnih država, te do sada neobjavljene stvari poput full-color karte cijelog svijeta i opisi vremenskih perioda kojima do sada nije dano puno pažnje. Prodajna cijena je oko 45 američkih dolara.

Technical Readout: 3085 je priručnik s podacima o mechovima, ostalim vozilima i pješadiji po uspostavi Devlin Stoneove Republic of the Sphere krajem Jihada. U sourcebooku se također nalaze i opisi land-air mechova koji se dugo nisu pojavljivali u službenim BattleTech materijalima zbog pravnih problema s raznim anime serijama iz kojih je njihov dizajn “posuđen”. Prodajna cijena će biti oko 40 američkih dolara.

I na kraju, Record Sheets: 3085 je kolekcija sheetova za bilježenje statistika mechova u igri, posebno namijenjenih za mechove i opremu prezentiranu u gore navedenom Technical Readoutu. Prodajna cijena bit će oko deset američkih dolara.

battletech_technical_readout_3085_475