mtg_scars_of_mirrodin_box_100.jpg Slijedeći vikend, 25. i 26. rujna, diljem Hrvatske održat će se prerelease turniri najnovije ekspanzije za Magic: The Gathering, Scars of Mirrodin. Sama ekspanzija u prodaju će biti puštena 1. listopada.

mtg_scars_of_mirrodin_logo_470.jpg
Slijedeći vikend, 25. i 26. rujna, diljem Hrvatske održat će se prerelease turniri najnovije ekspanzije za Magic: The Gathering, Scars of Mirrodin. Sama ekspanzija u prodaju će biti puštena 1. listopada.

Scars of Mirrodin započinje novi blok pod istim nazivom, a iz imena je vidljivo da se pričom vraća u Mirrodin, svijet artefakata. Najavljuje se povratak Infect mehanike te popularnih tribal rasa. Izlaskom novoga bloka, iz Standard turnirskog formata izlazi Shards blok, te će se format sastojati od Zendikar bloka, Magic 2011 i Scars of Mirrodin. Slijedeća ekspanzija u bloku, Mirrodin Besieged, izaći će 4. veljače 2011.

Prerelease turniri održat će se 25. i 26. rujna u Zagrebu, Bjelovaru, Varaždinu, Osijeku, Puli i Rijeci. Za više informacija posjetite cromtg.com.

mtg_scars_of_mirrodin_box_470.jpg