rites_of_battle_100Fantasy Flight Games nedavno su u prodaju pustili dva nova naslova za svoje Warhammer RPG-ove: Rites of Battle za Deathwatch i The Witch’s Song za Warhammer Fantasy Roleplay.

witchs_song_250Fantasy Flight Games nedavno su u prodaju pustili dva nova naslova za svoje Warhammer RPG-ove: Rites of Battle za Deathwatch i The Witch’s Song za Warhammer Fantasy Roleplay.

The Witch’s Song je nova Warhammer Fantasy Roleplay avantura koja igrače vodi na sam rub Imperija u maleno ribarsko selo Fauligmere. Legende o lokalnoj vještici ukazuju na to da serija nedavnih nesretnih događaja nije rezultat puke nesreće pa će tako igrače dočekati plemićke spletke, misteriozne tajne i fanatici koji jedva čekaju da se nekoga optuži za vještičarenje. Cijena ovoga boxed seta koji pored knjižice sa avanturom sadrži razne countere, sheetove i karte je oko 30 američkih dolara.

 

 

 

rites_of_battle_250

Rites of Battle je sourcebook za Deathwatch, treću igru u Warhammer 40,000 Roleplay liniji a sastoji se od mnoštva novih opcija za izradu likova i igranje. Sadrži detaljna pravila za kreaciju vlastitih chaptera, “Alternate Specialties” pravila te donosi Imperial Fists chapter i njene successor chaptere. Osim toga, tu je i obilje nove opreme te su prezentirana pravila za vozila pa tako sada bez problema možete satirati sve pred sobom u Land Raideru ili jurcati okolo Land Speederom. Prodajna cijena je oko 50 američkih dolara.