pyramid_3_23_action_adventures_100Steve Jackson Games izdali su 23. broj svog časopisa Pyramid u njegovoj aktualnoj, trećoj po redu inkarnaciji. Ovomjesečni broj nosi naziv Action Adventures, a glavnina sadržaja su gotove avanture za igre koje koriste GURPS Action seriju dodataka za GURPS ili su pak općenito inspirirane filmskom akcijom.

pyramid_3_23_action_adventures_250Steve Jackson Games izdali su 23. broj svog časopisa Pyramid u njegovoj aktualnoj, trećoj po redu inkarnaciji. Ovomjesečni broj nosi naziv Action Adventures, a glavnina sadržaja su gotove avanture za igre koje koriste GURPS Action seriju dodataka za GURPS ili su pak općenito inspirirane filmskom akcijom.

Pyramid #3/23: Action Adventures sadrži četiri gotova scenarija koji se razlikuju po dozi “specijaliziranosti” za GURPS Action: Blowups Happen koji je namijenjen upravo za Action te sadrži potpune GURPS statistike, Night of the Megacorp koja sadrži GURPS statistike za najveće prijetnje te informacije za korištenje uz Action, Operation Sun Dog koja sadrži preporuke za Action ali je pogodna za bilo koji sustav (ne samo GURPS), te Calamity Road koja je u potpunosti systemless.

Tu su naravno i ostali popratni članci koji pašu uz GURPS Action. Prodajna cijena je osam američkih dolara.