sjg.gif Na Daily Illuminatoru, dnevnome blogu Steve Jackson Games jučer je završila retrospektiva GURPS naslova izdanih u proteklih godinu dana. Retrospektiva je počela prije otprilike mjesec dana te je u šest nastavaka podsjetila čitatelje na izašle dodatke, a mi vam je ovim putem prenosimo. Nadamo se da će vam pomoći pri održavanju vaše GURPS kolekcije potpunom.

daily_illuminator_475.jpg

Na Daily Illuminatoru, dnevnome blogu Steve Jackson Games jučer je završila retrospektiva GURPS naslova izdanih u proteklih godinu dana. Retrospektiva je počela prije otprilike mjesec dana te je u šest nastavaka podsjetila čitatelje na izašle dodatke, a mi vam je ovim putem prenosimo. Nadamo se da će vam pomoći pri održavanju vaše GURPS kolekcije potpunom.

Steve Jackson Games u zadnje vrijeme su se orijentirali na elektronska izdanja pa je tako tijekom protekle godine izdan samo jedan papirnati naslov (Vorkosigan Saga Sourcebook and Roleplaying Game), no to su više nego nadoknadili PDF-only izdanjima koja po povoljnoj cijeni donose više materijala za GURPS nego ikad do sada.

U periodu od lipnja do srpnja 2009. izašli su:

U periodu od kolovoza do rujna 2009. izašli su:

U periodu od listopada do studenog 2009. izašli su:

U periodu od prosinca 2009. do siječnja 2010. izašli su:

U periodu od veljače do ožujka 2010. izašli su:

I na kraju, u periodu od travnja do svibnja 2010. izašli su:

Treba napomenuti kako su neki od ovih dodataka (Infinite Worlds I.S.T., Range Ruler, cjelokupna Teralogos News serija te Alphabet Arcane: Lost Serifs) u potpunosti besplatni.