core_book_100Iz Cubicle 7 Entertainmenta za svibanj su najavili novu ediciju Fighting Fantasy RPG-a pod nazivom Advanced Fighting Fantasy. Ovaj RPG originalno je izdan daleke 1989. godine zbog popularnosti serije interaktivnih novela (tzv. gamebookova) istog imena koje su tijekom 1980-ih pisali Steve Jackson i Ian Livingstone.

core_book_150Iz Cubicle 7 Entertainmenta za svibanj su najavili novu ediciju Fighting Fantasy RPG-a pod nazivom Advanced Fighting Fantasy. Ovaj RPG originalno je izdan daleke 1989. godine zbog popularnosti serije interaktivnih novela (tzv. gamebookova) istog imena koje su tijekom 1980-ih pisali Steve Jackson i Ian Livingstone.

Advanced Fighting Fantasya koristiti će revidirana pravila koja će biti učinjena mnogo koherentnijima, a napisat će ju Graham Bottley. Core rulebook će biti na 200 stranica s mekim uvezom i crno-bijelom unutrašnjošću, a preporučena maloprodajna cijena će biti 30 američkih dolara.

out_of_the_pit_150Uz core rulebook, istovremeno će biti izdana i dva dodatka. Out of The Pit je softcover na 128 stranica sa detaljima o više od 250 monstera iz Fighting Fantasy univerzuma. Radi se o reprintu istoimene knjige iz 1985. od Jacksona i Livingstonea, a preporučena prodajna cijena biti će 25 američkih dolara.

titan_150Titan također dolazi na 128 stranica a sadržavati će opis i pozadinu settinga iz Fighting Fantasy serijala. Poput Out of The Pita, radi se o reprintu Jacksonove i Linvingstoneove knjige iz 1985. te će također imati preporučenu prodajnu cijenu od 25 dolara.

Usput rečeno – ne radi se o američkom Steve Jacksonu koji je utemeljio Steve Jackson Games već o britanskom Steve Jacksonu koji je utemeljio Games Workshop i kasnije Lionhead Studios.