bestiary_100Na policama prodavača našla su se dva nova Pathfinder naslova izdana prošli mjesec: Bestiary i Princes of Darkness.

bestiary_250Na policama prodavača našla su se dva nova Pathfinder naslova izdana prošli mjesec. Prvi od njih je Pathfinder Roleplaying Game Bestiary, dugoočekivani monster book za Pathfinder RPG. Iako su D&D 3.x naslovi potpuno kompatibilni s Pahtfinderom, potpuna konverzija na Pathfinder pravila ipak donosi prednosti. U ovoj knjizi tako ćete naći preko 350 klasičnih D&D monstera i njihovih varijacija. Naravno, tu je i popratni sadržaj koji odgovara ovakvome naslovu – savjeti za kreaciju novih monstera, pravila za pojačavanje postojećih, zajednička pravila za monstere, encounter tablice itd. Prodajna cijena je oko 40 američkih dolara.

princes_of_darkness_250Drugi je Pathfinder Chronicles: Princes of Darkness, sourcebook o paklu i njegovim stanovnicima adaptiran za setting Pathfinder Chronicles. Sadrži detaljan opis svih krugova pakla i njihovih vladara te opis paklene hijerarhije, ali i obilje “popratnog” materijala kao što su tretmani đavoljih ugovora, spellovi i magični itemi vezani uz pakao itd. Prodajna cijena je oko 20 američkih dolara.