pathfinder_rpg_logo_150.jpgIz Paizoadolaze najave o sedam novih Pathfinder naslova za kraj godine.To su Pathfinder Roleplaying Game: Bestiary II, Pathfinder Campaign Setting World Guide: The Inner Sea, Pathfinder Player Companion: Inner Sea Primer, Pathfinder Chronicles: Misfit Monsters Redeemed, Pathfinder Chronicles: Inner Sea Poster Map Folio, Pathfinder Chronicles: Lost Cities of Golarion i Pathfinder Player Companion: Halflings of Golarion.

logo_475

Iz Paizoa dolaze najave o sedam novih Pathfinder naslova za kraj godine.To su Pathfinder Roleplaying Game: Bestiary II, Pathfinder Campaign Setting World Guide: The Inner Sea, Pathfinder Player Companion: Inner Sea Primer, Pathfinder Chronicles: Misfit Monsters Redeemed, Pathfinder Chronicles: Inner Sea Poster Map Folio, Pathfinder Chronicles: Lost Cities of Golarion i Pathfinder Player Companion: Halflings of Golarion.

bestiary_2_100Pathfinder Roleplaying Game: Bestiary II bit će izdan u kolovozu, a u njemu će se nalaziti preko 300 novih monstera od kojih će svaki imati opis na jednoj ili dvije stranice. Prodajna cijena ovog hardcover naslova na 320 stranica bit će oko 40 američkih dolara.

U rujnu izlazi Pathfinder Campaign Setting World Guide: The Inner Sea. Radi se o proširenoj verziji Pathfinder Chronicles Campaign Settinga koji je rasprodan. Sadržavat će sve informacije potrebne za igru u core Pathfinder settingu, a prodajna cijena hardcover izdanja na 320 stranica bit će oko 50 američkih dolara.

pathfinder_chronicles_inner_sea_primer_100.jpgU listopadu će biti izdana dva naslova: Pathfinder Player Companion: Inner Sea Primer i Pathfinder Chronicles: Misfit Monsters Redeemed. Prvi će sadržavati pregled Golariona za one koji žele znati više informacija o settingu, ali ne u toliko detalja ili za toliko novaca kao Pathfinder Campaign Setting World Guide: The Inner Sea. Prodajna cijena softcover izdanja na 64 stranice bit će oko 10 američkih dolara. Potonji će donijeti opise deset najbizarnijih, najblesavijih i najomraženijih monstera ikad izdanih za neki fantasy RPG, a bit će pisan u stilu Classic Monsters Revisited. Prodajna cijena softcover izdanja na 64 stranice bit će oko 20 američkih dolara.

Pathfinder Chronicles: Inner Sea Poster Map Folio bit će izdan u studenom, a sadržavat će ogromnu kartu centralne regije settinga Pathfinder campaign. Prodajna cijena bit će oko 20 američkih dolara.

pathfinder_chronicles_lost_cities_of_golarion_100.jpgGodina će završiti sa dva izdanja u prosincu: Pathfinder Chronicles: Lost Cities of Golarion i Pathfinder Player Companion: Halflings of Golarion. Prvi će donijeti šest detaljno opisanih lokacija za korištenje u avanturama, sa kartama, adventure hookovima, statistikama za likove/monstere i drugim. Prodajna cijena softcover izdanja na 64 stranice bit će oko 20 američkih dolara. Drugi će donijeti detaljan pregled rase halflinga u Golarionu, uključujući njihovu povijest, kulturu i drugo. Prodajna cijena softcover izdanja na 32 stranice bit će oko 10 američkih dolara.