pathfinder_bestiary_2_100Početak 2011 godine nam je donio mnogo zanimljivosti iz izdavačke kuće Paizo, tj. točnije u obliku njihovih Pathfinder knjiga koje su od 2009 godine do sada skupile veliku bazu obožavatelja među novim, ali i okorjelim gamerima. Tako su u prodaju puštene Pathfinder Bestiary 2, Book of The Damned – Volume 2: Lords of Chaos i The Godsmouth Heresy.

pathfinder_bestiary_2_250Početak 2011 godine nam je donio mnogo zanimljivosti iz izdavačke kuće Paizo, tj. točnije u obliku njihovih Pathfinder knjiga koje su od 2009 godine do sada skupile veliku bazu obožavatelja među novim, ali i okorjelim gamerima. Tako su u prodaju puštene Pathfinder Bestiary 2, Book of The Damned – Volume 2: Lords of Chaos i The Godsmouth Heresy

Bestiary 2 donosi preko 300 novih monstera koje mogu biti protivnici ili saveznici vašim playerima, ili čak mogu biti i sami playeri. Predivan artwork, novi dodaci za modifikaciju postojećih monstera, dodavanje novih zmajeva, divova, demona, itd. Prisutni su i neki monsteri koji su se nalazili u starijim izdanjima D&D Monstrous Manuala, te priličan broj novih i unikatnih živina. Neophodan dodatak svakoj Pathfinder kolekciji. Cijena hardcovera je oko 40 dolara.

pathfinder_lords_of_chaos_250Book of the Damned – Volume 2: Lords Of Chaos je knjiga od 64 strane koja u malom pakiranju donosi puno novosti. Detaljne opise i statistike za preko 40 demon lordova i njihova kraljevstva, povijest demona, novu prestige klasu za igrače, i opis nekoliko novih magic itema, prikladnih za takvu okolinu. Idealna knjiga za odabir nekog od glavnih negativaca u bilo kojoj Pathfinder kampanji.

A kao šećer na kraju, za sve igrače koji traže brzu zabavu, i ne da im se slagati vlastite kampanje, Paizo svaki mjesec izdaje nekoliko avantura za sve igrače željne brze zabave, na njihovom siteu možete pročitati više o redovitim publikacijama kao što su samostalna avantura Godsmouth Heresy, ili serijal Pathfinder Adventure Path avantura. koje se mogu koristiti zasebno, ili se nadovezivati kao jedna velika kampanja.