ultimate_combat_100Paizo Publishing su započeli s javnim playtestom za nadolazeći Pathfinder sourcebook Ultimate Combat. U pripremi su tri nove core klase (Gunslinger, Ninja, Samurai) te hrpa novotarija poput archetypeova i dodatnih class abilitya za već postojeće klase i likove, od alchemista do wizarda.

ultimate_combat_250Paizo Publishing su započeli s javnim playtestom za nadolazeći Pathfinder sourcebook Ultimate Combat. U pripremi su tri nove core klase (Gunslinger, Ninja, Samurai) te hrpa novotarija poput archetypeova i dodatnih class abilitya za već postojeće klase i likove, od alchemista do wizarda.

U planu je i izrada nekoliko stotina combat featova za sve klase, novi kombinirani featovi, finishing moveovi, pravila za vatrena oružja, pravila za borbu s vozilima poput kola, brodova, i slično. Također su tu i novotarije u smislu novih oklopa, oružja, opsadnih oružja, a i popriličan broj alternativnih pravila za pojedine aspekte igre, poput korištenja armor pointova kao damage reductiona te pravila za ciljane udarce u pojedine dijelove tijela, alternativni načini za praćenje hp-a likovima, itd. Sve u svemu, jedva čekamo izlazak ove knjige koji je najavljen za kolovoz. Paizo nas dosada nije razočarao, stoga vjerujemo da neće ni ovaj put.

Playtest traje do 14. veljače, a nakon što preuzmete playtest dokumente svoj feedback možete ostaviti na za to predviđenom forumu.