SWBET_BookFantasy Flight Games na Gen Conu otkrili su svoj nadolazeći Star Wars RPG. Igra će biti smještena u vrijeme originalnih filmova, a slično WH40KRP-u sastojat će se od tri core seta s različitim fokusom, ali istim pravilima.

SWBET_BookFantasy Flight Games na Gen Conu otkrili su svoj nadolazeći Star Wars RPG. Igra će biti smještena u vrijeme originalnih filmova, a slično WH40KRP-u sastojat će se od tri core seta s različitim fokusom, ali istim pravilima.

Prva od tri igre, Star Wars: Edge of The Empire svijetlo dana ugledat će nagodinu a igračima će pružiti priliku preuzimanja uloga lovaca na glave, švercera, istraživača i ostalih (anti)heroja koji svoju sreću traže na rubovima civilizacije. Druga igra, Age of Rebellion izaći će 2014. i fokusirat će se na vojnike, pilote, špijune i ostale pripadnike Rebel Alliancea, dok će posljednja igra Force and Destiny igračima konačno pružiti priliku igranja rijetkih preostalih force usera.

Ako vas zanimaju detalji, FFG su izdali beta verziju pravila, no da ih se dokopate morat ćete se oprostiti od 30 američkih dolara (u FFG-u očito nisu ništa naučili od Paizoa). I naravno, igra će koristiti nestandardne kocke u stilu WFRP-a.

OpenBook