rpg_superstar_logoObjavljen je pobjednik ovogodišnjeg, četvrtog po redu RPG Superstara, natjecanja koje organizira Paizo Publishing, a kojemu je cilj okupiti amaterske pisce RPG modula, kako bi se pred stručnim žirijem i općim glasovanjem Paizove online zajednice odabrala najbolja avantura.

rpg_superstar_logo

Objavljen je pobjednik ovogodišnjeg, četvrtog po redu RPG Superstara, natjecanja koje organizira Paizo Publishing, a kojemu je cilj okupiti amaterske pisce RPG modula, kako bi se pred stručnim žirijem i općim glasovanjem Paizove online zajednice odabrala najbolja avantura.

Na natječaj je stigao velik broj radova, iz cijelog svijeta, a pobjedio je Sam Zeitlin s avanturom The Midnight Mirror. Kao glavnu nagradu, Sam će dobiti ugovor s Paizom da napiše kompletnu avanturu koja bi trebala biti izdana početkom 2012. Vjerujemo da je bilo vrlo teško izabrati najbolji rad u mnoštvu pristiglih modula, no, nije tu kraj. Odabrana su i tri finalista koji će također dobiti ugovor da napišu manje module za Pathfinder Society. Čestitke pobjedniku, a i finalistima, iščekujemo vidjeti njihove uratke.