sjg.gifAmerički izdavač igara Steve Jackson Games najavio je nekolicinu novo-starih proizvoda za kolovoz.

Chez Goth je varijacija na nagrađivani Chez Geek, a parodira gotičarsku subkulturu. Cilj ove kartaške igre jest skupiti više Slack pointa od ostalih igrača, što se postiže trošenjem novca i slobodnog vremena na raznorazne aktivnosti i predmete, te naravno ljenčarenjem i tulumarenjem. Ovo je druga edicija igre, a od prve se razlikuje po tome što dolazi u robustnijem pakiranju i s counterima za Slack. Prodajna cijena bit će oko 20 američkih dolara.

Munchkin Fairy Dust jest mikro-ekspanzija koju se može koristiti s bilo kojom od varijacija Munchkina. Upoznajte Sparkly Good Fairy koja želi da se svi munchkini lijepo i pristojno igraju zajedno i za taj je cilj voljna postati nasilna i razbiti par lubanja. Munchkine koji surađuju nagrađuje, a oni kojima se ne sviđa takav stil igre susrest će je u borbi. Ekspanzija sadrži svega 15 karata, no zato je prodajna cijena oko 4 američka dolara.

I na kraju, najavljena su dva dodatka za GURPS. Radi se o reprintu Ultra-Techa, te o papirnatom izdanju Psionic Powersa o kojima smo već pisali. Oba izdanja bit će crno-bijela softcover, a prodajne cijene bit će oko 30 i 20 dolara.