whitewolf_newrelease.gifKao i svakoga mjeseca, White Wolf je tijekom prosinca izdao četiri nova proizvoda – tri rpg dodatka i jednu kartašku igru.

Winter Masques je dodatak za World of Darkness rpg Changeling: The Lost. Proširuje već postojeće igraće opcije, te donosi detaljnije savjete za igranje changelinga i vodilje za kreaciju novih i modifikaciju postojećih kithova (podvrsta). Osim toga, ovdje se nalazi i pregled changelinga sa svih krajeva svijeta, s odgovarajućim modifikacijama za lokalnu kulturu i mitologiju.

World of Darkness: Changing Breeds donosi materijale potrebne za igranje werebeastova pored vukodlaka. Osim pravila i savjeta za igranje ovakvih likova, kao i nekoliko tuceta shapeshifting vrsta, u ovom dodatku nalazi se i pogled na ljudski svijet iz perspektive protagonista ove knjige.

Adamantine Arrow je pak dodatak za Mage: The Awakening, a donosi detaljan pregled istoimenog reda magova. Osim mnoštva fluffa poput povijesti, društvenog ustroja i kulture Adamantine Arrowa, u ovom dodatku nalazi se i pregršt artefakata, spellova i ostalih stvari korisnih članovima ovoga reda.

I na kraju, dolazi nam Murder City. U ovoj kartaškoj igri od 2 do 5 igrača, igrač poprima uloge futurističkih istražitelja (od tvrdokornih detektiva do vanzemaljskih agenata) koji, ne bi čovjek rekao, istražuju zločine i mukotrpno zarađuju za penziju. Naravno, ovakva igra ne bi bila zabavna kada si igrači međusobno ne bi mogli podmetati, pa tako ni Murder City nije iznimka.