logoFantasy Flight Games u prodaju su pustili dvije POD ekspanzije za Space Hulk: Death Angel, Essential Collection za Runebound i drugi dio The Art of George R. R. Martin’s A Song of Ice & Fire.

logo

Fantasy Flight Games u prodaju su pustili dvije POD ekspanzije za Space Hulk: Death Angel, Essential Collection za Runebound i drugi dio The Art of George R. R. Martin’s A Song of Ice & Fire.

Mission Pack 1 i Space Marine Pack 1 su prve u novoj seriji Print On Demand ekspanzija za kartašku igru Space Hulk: Death Angel. One ujedino služe i kao eksperiment za POD mikro-ekspanzije općenito, te će FFG ako se one pokažu uspješnima početi izdavati takve ekspanzije i za druge igre.

Same ekspanzije su jednostavne. Space Marine Pack 1 u igru uvodi dva nova Combat Teama, svaki sa po dva marinca: Brother Kaphael, Brother Adron, Brother Metraen i Chaplain Raziel. Mission Pack 1 pak donosi 12 novih Location karata koje po volji možete ili ne morate koristiti u svojim igrama. Također sadrži i novu vrstu protivnika, Adrenal Genestealere, te novu Terrain kartu.

essential_collectionEssential Collection za Runebound objedinjuje šest ekspanzija za ovu igru na ploči smještenu u svijet Terrinotha. Tako su tu dvije Adventure ekspanzije, The Cataclysm i The Seven Scions koje zamjenjuju originalnu avanturu iz igre, dvije Challenge Card ekspanzije, Beasts and Bandits i Traps and Terrors te na kraju dvije Item and Ally eksplozije, Weapons of Legend i Rituals and Runes.

asoiaf_artbookI na kraju, izdan je The Art of George R. R. Martin’s A Song of Ice & Fire, Volume 2. U ovoj knjizi od dvjestotinjak stranica nalazi se mnoštvo ilustracija likova, akcijskih scena i krajobraza iz Martinove A Song of Ice & Fire sage. Ovaj puta su uključene i ilustracije iz A Game of Thrones LCG-a, Battles of Westeros i A Game of Thrones igre na ploči, a tu su i razne pozadinske informacije o likovima, organizacijama i događajima iz serijala.