fleet_captainsWizKids su najavili dva nova proizvoda temeljena na njihovom Clix sustavu figura: Star Trek Fleet Captains i Watchmen Crimebusters Fast Forces 6-Pack .

fleet_captains

WizKids su najavili dva nova proizvoda temeljena na njihovom Clix sustavu figura: Watchmen Crimebusters Fast Forces 6-Pack i Star Trek Fleet Captains.

Star Trek Fleet Captains je nova strateška igra minijaturama smještena u Star Trek univerzum. Hvali se najkvalitetnijim minijaturama svemirskih brodova iz Star Treka koje su do sada proizvedene u tom mjerilu, te koristi Clix sustav kao temelj svojih pravila. Moguće ju je igrati jedan-na-jedan ili dva-na-dva, pri čemu jedan tim vodi federacijsku flotu a drugi klingonsku. Osim 12 različitih brodova za svaku stranu, igra sadrži i razne karte kojima se određuje tijek igre. Star Trek Fleet Captains izaći će 14. kolovoza po cijeni od oko 100 američkih dolara.

Watchmen Crimebusters Fast Forces 6-Pack je HeroClix boxed set koji sadrži šest Watchmen HeroClix figura: Rorschach, Silk Spectre, Nite Owl, Ozymandias, Dr. Manhattan i The Comedian. Odabrane su i modificirane tako da dobro funkcioniraju zajedno u igri, a osim njih u boxed setu nalaze se i kocke, mape i pravila. Ovaj boxed set u prodaji bi se trebao naći 7. rujna ove godine po cijeni od oko 15 američkih dolara.

watchme_crimebusters_fast_forces