corebookIron Kingdoms: Full Metal Fantasy RPG u optjecaju je jedva dva tjedna, a iz Privateer Pressa javljaju kako su već rasprodali sve svoje zalihe.

corebookIron Kingdoms: Full Metal Fantasy RPG u optjecaju je jedva dva tjedna, a iz Privateer Pressa javljaju kako su već rasprodali sve svoje zalihe.

Iron Kingdoms inače je fantasy/steampunk setting Privateerovih stolnih strateških igara minijaturama Warmachine i Hordes, a po prvi put je izdan kao setting za d20 prije osam godina. Nedavno je u optjecaj puštena nova verzija RPG-a, ovaj puta koristeći vlastiti Privateerov sustav baziran na njihovim pravilima za minijature, a iz Privateera su već objavili kako su sve svoje zalihe rasprodali te je igru moguće nabaviti jedino u trgovinama. Čak i prije nego ih je iznenadio ovoliki odaziv, u planu su imali snažnu podršku za novu ediciju Iron Kingdomsa, pa su tako za kraj godine najavili prvi dodatak za igru Urban Adventure a za 2013. barem dva hardcover naslova koji će prikazati zemlje settinga. Osim toga, najavljena je kontinuirana online podrška kao i redovni materijali u No Quarter časopisu.