elric_of_melnibone_rq2_corebook_100Mongoose Publishing započeli su novi Elric of Melnibone RPG za svoj Runequest II sustav, a sam RPG bit će dio Eternal Champion linije koja će se pozabaviti i ostalim djelima Michael Moorcocka. Podsjećamo, Mongoose su već izdavali Elric RPG baziran na d20 pravilima, Hawkmoon RPG, i druge.

elric_of_melnibone_rq2_corebook_250Mongoose Publishing započeli su novi Elric of Melnibone RPG za svoj Runequest II sustav, a sam RPG bit će dio Eternal Champion linije koja će se pozabaviti i ostalim djelima Michael Moorcocka. Podsjećamo, Mongoose su već izdavali Elric RPG baziran na d20 pravilima, Hawkmoon RPG, i druge.

Novi Elric zapravo je campaign setting za Runequest II, tako da je za igru potreban core rulebook dotičnog sustava. A u samom Elricu nalaze se opširne informacije o settingu, opcije za kreacije likova i drugo. Osim core booka za Elric of Melnibone campaign setting, u prodaju je pušten i tradicionalni Game Master’s Screen sa svim tablicama koje mogu olakšati vođenje igre. Prodajna cijena campaign settinga je oko 50 američkih dolara, dok je cijena GM Screena oko 15.