gun_havenCatalyst Game Labs u prodaju su pustili Gun Haven, PDF-only sourcebook za Shadowrun, te su najavili skorašnje izdavanje nekoliko novih dodataka za Shadowrun i Battletech.

gun_havenCatalyst Game Labs u prodaju su pustili Gun Haven, PDF-only sourcebook za Shadowrun, te su najavili skorašnje izdavanje nekoliko novih dodataka za Shadowrun i Battletech.

Gun Haven je katalog oružja za Shadowrun. Sadrži detaljne opise 32 komada osobnog naoružanja, od statistika do in-game fluffa i ilustracija za svakog. Uz izdavanje ovog dodatka, iz Catalysta najavljuju mogućnost integriranja ovog, i još nekih sličnih PDF-only naslova u tiskani proizvod koji bi činio ogroman katalog raznorazne opreme.

spy_gamesZa srpanj su pak najavljeni Spy Games i Runner’s Toolkit. Prvi je sourcebook o špijunaži i trgovanju informacijama općenito, ali i o gradu Denveru u kojem su takve aktivnosti posebno zastupljene. Osim opreme, pravila i savjeta za špijunažu, bilo fizičku, elektronsku ili magičnu, tu je i metaplot vezan uz promjenu ravnoteže moći u gradu. Runner’s Toolkit je pak kolekcija dodataka ciljanih za ubrzavanje vođenja i igranja Shadowruna. Sadrži GM screen, gotovu avanturu, kolekciju adventure seedova, lokacija i NPC-ova, nekoliko karata lokacija, sustav za brzu generaciju likova i NPC-ova, tablice opreme, i drugo.

era_report_3062Također za srpanj, najavljena su dva nova dodatka za Battletech. HexPack: Cities and Roads je kolekcija mapa za Battletech igru minijaturama, ali također i sustav za brzu generaciju i modifikaciju mapa. Sadrži i dva borbena scenarija te dodatne opcije za igru poput krčenja šuma i rušenja građevina. Era Report: 3062 pak donosi pregled kasnijih godina invazije Klanova u Battletech univerzumu. Sadrži opise trenutnog stanja mnogih političkih frakcija, kako nacija Inner Spherea tako i Klanova, pregled trenutnih tehnoloških sposobnosti suprostavljenih vojski, i drugo. Sourcebook je prikaladan i za Battletech igru minijaturama i za Battletech RPG.