ego_hunterVolite li transhumanizam i RPG-ove? Onda bi svakako trebali provjeriti Transhuman Space setting za GURPS te Eclipse Phase RPG. Za njih su nedavno izašla i dva nova PDF-only dodatka: Cities on The Edge za THS i Ego Hunter za EP.

cities_on_the_edgeVolite li transhumanizam i RPG-ove? Onda bi svakako trebali provjeriti Transhuman Space setting za GURPS te Eclipse Phase RPG. Za njih su nedavno izašla i dva nova PDF-only dodatka: Cities on The Edge za THS i Ego Hunter za EP.

Cities on The Edge je sourcebook iz pera Anders Sandberga i Waldemar Ingdahla koji donosi pregled funkcioniranja gradova u Transhuman Spaceu. Neboderi visoki nekoliko milja, organske građevine, animirani grafiti i samokonfigurirajući hoteli su samo neke od stvari o kojima ćete moći čitati u ovom dodatku koji opisuje život u gradovima. Centralnu poziciju kao primjer detaljno razrađenog grada zauzima Stockholm, a tu je i gotova avantura. Prodajna cijena je 13 američkih dolara.

ego_hunterEgo Hunter je pak kratka avantura sa gotovim likovima za Eclipse Phase, koncipirana kao one-shot ali sa mogućnošću prilagodbe za postojeće kampanje i druge likove. Vrti se oko nekoliko različitih forkova (kopija u različitim stadijima razvoja) iste osobe koji moraju surađuju u potrazi za svojim originalom. On je naime nestao te je optužen za ubojstvo, no situacija je naravno zamršenija nego se čini. Prodajna cijena je svega pet dolara.