fantasy-flight-games.jpgFantasy Flight Games najavili su dva nova naslova u svojem bogatom repertoaru igara na ploči, oba smještena u fantasy svijet Terrinotha. Mists of Zanaga ekspanzija je za igru na ploči Runebound(second edition), dok je DungeonQuestnova edicija klasične igre na ploči.

fantasy-flight-games.jpgFantasy Flight Games najavili su dva nova naslova u svojem bogatom repertoaru igara na ploči, oba smještena u fantasy svijet Terrinotha. Mists of Zanaga ekspanzija je za igru na ploči Runebound (second edition), dok je DungeonQuest nova edicija klasične igre na ploči.

mists_of_zanaga_150.jpgMists of Zanaga donosi novu ploču za Runebound koja prikazuje prašumom obrastao kontinent Zanagu. Prastaro zlo se budi nakon propasti carstva ljudi-guštera, a jedino mu se stari bogovi mogu usprostaviti. No, potrebni su heroji koji će ih dozvati… Ova ekspanzija, osim ploče, u igru unosi preko 150 novih karata, nove mehanike i potpuno novi stil igranja Runebounda. Najavljena prodajna cijena je oko 40 američkih dolara.

dungeon_quest_100.jpgDungeonQuest je igra istraživanja tamnica za od jednog do četiri igrača. Nova edicija smještena je u Terrinoth, a igra zadržava napetost i brutalnost originalne igre uz osvježenu mehaniku i tematiku. Igrači poprimaju uloge avanturista koji se probijaju kroz Dragonfire Dungeon u potrazi za blagom Dragon Lorda, a pobjeđuje onaj igrač koji s najviše opljačkanog blaga pobjegne iz tamnice prije nego se njena vrata zatvore. Najavljena prodajna cijena je oko 60 američkih dolara.