curse_of_the_chtonians_100Call of Cthulhu je Chaosiumov pen & paper RPG, smješten u Cthulhu mythos baziran na pričama H.P. Lovecrafta. A Chaosium je pripremio nekoliko iznenađenja za sve ljubitelje ovog mračnog, poprilično bizarnog i često vrlo ubojitog settinga.

curse_of_the_chtonians_150Call of Cthulhu je Chaosiumov pen & paper RPG, smješten u Cthulhu mythos baziran na pričama H.P. Lovecrafta. A Chaosium je pripremio nekoliko iznenađenja za sve ljubitelje ovog mračnog, poprilično bizarnog i često vrlo ubojitog settinga.

cthulhu_invictus_companion_150Hold on to your sanity points, kids! Curse of the Chthonians je kompilacija od čak četiri kompletne pustolovine smještene u moderne Cthulhu settinge, te sadrži sve što trebate kako bi na vrlo inovativne i zanimljive načine uklonili sve sanity pointove vašim igračima. I uz to se svi dobro zabavili, naravno! Također, izlazi i Cthulhu Invictus Companion, knjiga sa tri nove avanture smještene u antički rim. Drevna bića nezamislivih moći, mračni kultovi koji štuju ta bića, rimska vojska, gladijatori, i sve ostalo što bi moglo biti zabavno u takvom settingu, sve prezentirano kroz tri priče. Tentacle extravaganza! Ia Cthulhu!