danse_macabreWhite Wolf protekli je mjesec izdao tri nova dodatka za svoje World of Darkness igre: Mage Noir za Mage: The Awakening, prvi dio Forsaken Chronicler’s Guidea za Werewolf: The Forsaken te Danse Macabre za Vampire: The Requiem.

White Wolf protekli je mjesec izdao tri nova dodatka za svoje World of Darkness igre: Mage Noir za Mage: The Awakening, prvi dio Forsaken Chronicler’s Guidea za Werewolf: The Forsaken te Danse Macabre za Vampire: The Requiem.

mage_noirMage Noir je PDF-only dodatak za Mage: The Awakening, a zapravo se radi o worldbooku koji opisuje svijet Magea tijekom 40-ih godina 20. stoljeća. Nakon Drugog svjetskog rata mnogo se toga promijenilo, a posljedice se osjete i u nadnaravnom svijetu. Sourcebook sadrži kratak povijesni pregled Amerike 40-ih godina iz perspektive magova, savjete za igrače i storytellere vezane uz igranje u tom periodu, Storytelling Adventure System priču smještenu u 40-e sa pregeneriranim likovima te novi legacy. Prodajna cijena je oko devet američkih dolara.

forsaken_chroniclers_guide_vol1Forsaken Chronicler’s Guide je PDF-only sourcebook za Werewolf: The Forsaken koji će biti izdavan kroz četiri dijela, a sastoji se od raznih ideja i savjeta za vođenje Werewolf igara. Čitav sourcebook sadržavati će 13 chronicle kitova koji se sastoje od različitih varijacija i odstupanja od uobičajenih Werewolf priča, te ideje za vođenje priča u starome Sumeru. Prvi se dio pak sastoji od chronicle kitova koji postavljaju vukodlake u samotnjačke situacije, bez potpore društvene organizacije koja je inače norma u Werewolf: The Forsaken. Pojedini dijelovi ovog sourcebooka biti će prodavani po cijeni od oko četiri američka dolara, dok je cijena čitavog sourcebooka oko devet dolara.

danse_macabreI na kraju, Danse Macabre je tiskani sourcebook za Vampire: The Requiem. Sadrži različite nove poglede na VtR uz obilje novih pravila i opcija. Među njima su savjeti o igranju na tri različite “razine” utjecaja, od lokalnih coteria do globalnih zavjera, novi covenanti poput Brides of Dracula i Children of The Thorns, nova pravila za Humanity te fizičku i mentalnu borbu, nekolicina različitih, neuobičajenih chroniclesa, itd. Prodajna cijena tiskane verzije je oko 40 američkih dolara, dok se PDF inačica prodaje po oko 20.