sjg.gifIz radionice Stevea Jacksona prošli tjedan u prodaju su puštena tri naslova. Prva dva su poboljšani reprintovi od prije poznatih igara, dok je treći nov.

Frag Gold Edition najlakše je opisati kao pucačinu na ploči – ova igra na ploči vjerno dočarava atmosferu iz računalnih igara kao što su Unreal Tournament i Quake. Na jednoj od dvije karte koje dolaze s igrom igrači se međusobno napucavaju različitim oružem i grabe za power-upove kako bi sakupili što više fragova. Prodajna cijena ove igre za do šest igrača jest oko 50 američkih dolara.

Burn in Hell je igra kartama u kojoj je svakom igraču cilj sakupiti što više grešnih duša u svoj vlastiti krug pakla te time odnijeti titulu vladara podzemlja. Grešnici koje se sakuplja mahom su (ne)slavne osobe poput Kleopatre, Atile, Richarda Nixona ili Josefa Mengelea, a kako bi se sakupilo najviše bodova, potrebno ih je grupirati u odnosu na (ne)djela i smrtne grijehe koje su počinili. Prodajna cijena je oko 28 dolara.

I na kraju, tu je GURPS Psionic Powers, pdf-only dodatak za GURPS (tko bi rekao). Svi koji su se do sada oslanjali samo na Basic Set i Powers za tretman psionika u svojim igrama sada mogu odahnuti. Psionic Powers donosi gotov sustav za tretiranje psionika temeljen upravo na pravilima iz dvije gorenavedene knjige. Ne radi se o novim pravilima, nego o konkretnoj primjeni već postojećih, općenitih. Osim opisa samog sustava, ovaj naslov donosi mnoštvo primjera od kojih je za svakoga napisana konstrukcija po GURPS pravilima. PDF ima 85 stranica, a prodajna cijena je 12 američkih dolara.