honour_the_chapterFantasy Flight Games najavili su dva nova naslova za svoje Warhammer 40000 Roleplay igre: Honour The Chapter za Deathwatch i The Soul Reaver za Rogue Trader.

honour_the_chapterFantasy Flight Games najavili su dva nova naslova za svoje Warhammer 40000 Roleplay igre: Honour The Chapter za Deathwatch i The Soul Reaver za Rogue Trader.

Core Deathwatch rulebook i First Founding detaljno su opisali sve Space Marine Chaptere koji su naslijedili originalne Legije, a Honour The Chapter donosi informacije o mnoštvu manje poznatih, o onima koje su osnovane kasnije. Glavninu sadržaja zauzimaju nove opcije za stvaranje likova, no tu su naravno i savjeti za Game Mastere, poglavito oni o tome kako urediti da likovi iz toliko različitih Chaptera zajedno funkcioniraju kao jedinica u sklopu Deathwatcha.

soul_reaverThe Soul Reaver nova je pak trodijelna avantura za Rogue Trader, a igrače će smjestiti u srce Dark Eldarške civilizacije Koronus Expansea. Konkretno, njihovi likovi pokušati će oteti prastari, iznimno moćan svemirski brod iz srca grada Dark Eldara unutar webwaya. Osim što preživljavanje među Dark Eldarima nije lako samo po sebi, dodatne prepreke predstavljati će i njihovih nekoliko sukobljenih strana između čijih će se makinacija igrači morati provući. No možda najzanimljiviji dio biti će Dark Eldar Kabalite Warrior Career Path, punokrvna karijera koja će igračima WH40KRP-a po prvi puta omogućiti igranje Dark Eldara.

Oba ova naslova najavljena su za kraj prve polovice godine.