elder_sign300Fantasy Flight Games najavili su skorašnje izdavanje novog dice gamea The Elder Sign i ekspanzije za Talisman, The Dragon.

elder_signFantasy Flight Games najavili su skorašnje izdavanje novog dice gamea The Elder Sign i ekspanzije za Talisman, The Dragon.

The Elder Sign je igra Richarda Launiusa i Kevina Wilsona, dizajnera popularnog Arkham Horrora. Od jednog do osam igrača poprimaju uloge istražitelja razotkrivajući misterije muzeja u kojem su se počeli otvarati portali na onu stranu, te im je cilj zaustaviti dolazak jednog od osam Ancient Onea pronalaskom elder signova i zatvaranjem portala. Ako to ne učine na vrijeme, Ancient One dolazi na naš svijet i igra prilično sigurno završava pogubno po igrače.

dragonThe Dragon je pak najnovija ekspanzija za igru na ploči Talisman. U igru uvodi novu, dvostranu verziju centralnog područja igre koja omogućuje igračima prolazak tog dijela uz nove izazove, ili ulazak u Dragon Tower i sukob sa Dragon Kingom. Osim toga, u igru se uvode i tri Dragon Lorda čiji utjecaj s vremenom igru čini mnogo opasnijom. Tu su naravno i četiri nova lika te mnoštvo tokena i karata za proširenje igre.